De TV Kantine: bekijk eerste beelden met Jort Kelder, Anouk, John de Mol en meer

De TV Kantine: bekijk eerste beelden met Jort Kelder, Anouk, John de Mol en meer

Het wordt deze keer een liefdevolle uitzending van De TV Kantine. Deze staat namelijk in het teken van First Dates en er komen heel wat bekende Nederlanders voorbij.

Lees verder onder de video.

<em>De TV Kantine</em>: bekijk eerste beelden met Jort Kelder, Anouk, John de Mol en meer Het wordt deze keer een liefdevolle uitzending van De TV Kantine. Deze staat namelijk in het teken van First Dates en er komen heel wat bekende Nederlanders voorbij. Lees verder onder de video. Ook Nicolette van Dam en Bas Smit komen voorbijOnder anderen John de Mol, Anouk, Jort Kelder en Emma Heesters komen in deze aflevering voorbij. Ook kruipen Carlo Boszhard en Elise Schaap in de huid van het bekende setje Nicolette van Dam en Bas Smit. Bekijk de eerste beelden van een nieuwe aflevering van De TV Kantine hierboven. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Ook Nicolette van Dam en Bas Smit komen voorbij
Onder anderen John de Mol, Anouk, Jort Kelder en Emma Heesters komen in deze aflevering voorbij. Ook kruipen Carlo Boszhard en Elise Schaap in de huid van het bekende setje Nicolette van Dam en Bas Smit.

Bekijk de eerste beelden van een nieuwe aflevering van De TV Kantine hierboven.

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine: bekijk eerste beelden met Jort Kelder, Anouk, John de Mol en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier