Madrid na gasexplosie: bekijk beelden van de schade en het puinruimen

Madrid na gasexplosie: bekijk beelden van de schade en het puinruimen

Een gasexplosie heeft heel wat schade aangericht in het centrum van Madrid. Woensdag zijn vier mensen overleden door de ontploffing, meer dan elf mensen raakten gewond. Donderdag zijn de hulpdiensten hard aan het werk om puin te ruimen.

Bekijk beelden van de schade en het puin ruimen in de video van het AD hieronder.

Madrid na <em>gasexplosie</em>: bekijk beelden van de schade en het puinruimen Een gasexplosie heeft heel wat schade aangericht in het centrum van Madrid. Woensdag zijn vier mensen overleden door de ontploffing, meer dan elf mensen raakten gewond. Donderdag zijn de hulpdiensten hard aan het werk om puin te ruimen. Bekijk beelden van de schade en het puin ruimen in de video van het AD hieronder. Explosie Rotterdam beschadigt zeven woningen: buurtbewoners vertellen hun verhaal Bekijk deze video » Zien: enorme explosie in centrum van Madrid verwoest pand met zeven verdiepingen Bekijk deze video »
Buitenland :
Madrid na gasexplosie: bekijk beelden van de schade en het puinruimen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Madrid na gasexplosie: bekijk beelden van de schade en het puinruimen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier