Zien: Donny Roelvink confronteert vriendin Janice Blok met Instagrampost

Zien: Donny Roelvink confronteert vriendin Janice Blok met Instagrampost

Donny Roelvink had zijn lolbroek weer eens aan. Hij zag een foto van zijn vriendin Janice Blok op haar Instagram. In deze foto is zij perfect gestyled met mooie make-up en een leuke outfit. Hij begint de video met "Ja hoor, het is goed met je". Vervolgens houdt hij de foto naast zijn vriendin die momenteel op de bank ligt in een joggingpak. Vervolgens vraagt hij haar: "Waarom krijgt het internet deze versie en ik dit?" terwijl hij naar haar zak chips wijst. Hoewel hij het erg grappig vindt, is het duidelijk dat zijn vriendin dit niet erg kan waarderen.

Bekijk de video van Donny Roelvink hieronder.

Zien: <em>Donny Roelvink</em> confronteert vriendin Janice Blok met Instagrampost Donny Roelvink had zijn lolbroek weer eens aan. Hij zag een foto van zijn vriendin Janice Blok op haar Instagram. In deze foto is zij perfect gestyled met mooie make-up en een leuke outfit. Hij begint de video met "Ja hoor, het is goed met je". Vervolgens houdt hij de foto naast zijn vriendin die momenteel op de bank ligt in een joggingpak. Vervolgens vraagt hij haar: "Waarom krijgt het internet deze versie en ik dit?" terwijl hij naar haar zak chips wijst. Hoewel hij het erg grappig vindt, is het duidelijk dat zijn vriendin dit niet erg kan waarderen. Bekijk de video van Donny Roelvink hieronder. Bekijk ook Video: Donny Roelvink in nieuwe woning met vriendin Janice Blok Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Donny Roelvink confronteert vriendin Janice Blok met Instagrampost of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier