Ik Word Prostituee: Yvette neemt een kijkje in bordeel, gaat ze hier werken?

Ik Word Prostituee: Yvette neemt een kijkje in bordeel, gaat ze hier werken?

Ik Word Prostituee gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

In de serie Ik Word Prostituee wordt Yvette gevolgd, zij onderzoekt of ze zelf als prostituee aan de slag wil. Deze keer brengt ze een bezoek aan een bordeel. Ze krijgt een rondleiding en hoort hoe het er op deze plek aan toe gaat. Het is de grote vraag of ze hier wil gaan werken of niet.

Bekijk het fragment van Ik Word Prostituee in de video hieronder.

De documentaireserie Ik Word Prostituee is elke woensdag rond 22.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Ik Word Prostituee terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Ik Word Prostituee</em>: Yvette neemt een kijkje in bordeel, gaat ze hier werken? Ik Word Prostituee gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. In de serie Ik Word Prostituee wordt Yvette gevolgd, zij onderzoekt of ze zelf als prostituee aan de slag wil. Deze keer brengt ze een bezoek aan een bordeel. Ze krijgt een rondleiding en hoort hoe het er op deze plek aan toe gaat. Het is de grote vraag of ze hier wil gaan werken of niet. Bekijk het fragment van Ik Word Prostituee in de video hieronder. De documentaireserie Ik Word Prostituee is elke woensdag rond 22.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Ik Word Prostituee terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ik Word Prostituee: Yvette is onderweg naar eerste afspraak als escort Bekijk deze video » Ik Word Prostituee: Yvette krijgt ‘soort van machtsgevoel’ achter het raam Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik Word Prostituee: Yvette neemt een kijkje in bordeel, gaat ze hier werken? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier