Nieuwe Boeren over hanen: "Houd dat beest normaal vast"

Nieuwe Boeren over hanen: "Houd dat beest normaal vast"

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Nieuwe Boeren. Een deelnemer vertelt wat over hanen en hun gedrag. Dit gaat niet zonder slag of stoot, want de haan wil niet echt bij hem blijven zitten. Hij wappert wild met zijn vleugels ontzettend hard in het gezicht van de boer.

Bekijk het fragment van Nieuwe Boeren in de video hieronder.

Nieuwe Boeren is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nieuwe Boeren terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwe Boeren</em> over hanen: &quot;Houd dat beest normaal vast&quot; Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Nieuwe Boeren. Een deelnemer vertelt wat over hanen en hun gedrag. Dit gaat niet zonder slag of stoot, want de haan wil niet echt bij hem blijven zitten. Hij wappert wild met zijn vleugels ontzettend hard in het gezicht van de boer. Bekijk het fragment van Nieuwe Boeren in de video hieronder. Nieuwe Boeren is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nieuwe Boeren terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe Boeren: pittige ruzie om opmerking ‘die vier ouwe willen niet’ Bekijk deze video » Nieuwe Boeren: kwaliteit van de kaas valt niet bepaald in de smaak Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Boeren over hanen: "Houd dat beest normaal vast" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier