Prachtige beelden: Joe Biden's kleinzoon steelt de show op inauguratiefeest

Prachtige beelden: Joe Biden's kleinzoon steelt de show op inauguratiefeest

Gisteren werd de 46e president van de Verenigde Staten, Joe Biden, geinaugureerd. Dit gaf natuurlijk voldoende reden voor een feestje! De familie van Biden waren uiteraard aanwezig, ook tijdens het digitale inauguratiefeest. De acht maanden oude Beau stal de show terwijl hij met zijn grootvader aan het dansen was. Een hartverwarmend beeld wat bij velen ons bij zal blijven na deze bijzondere dag.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Prachtige beelden: <em>Joe Biden's kleinzoon</em> steelt de show op inauguratiefeest Gisteren werd de 46e president van de Verenigde Staten, Joe Biden, geinaugureerd. Dit gaf natuurlijk voldoende reden voor een feestje! De familie van Biden waren uiteraard aanwezig, ook tijdens het digitale inauguratiefeest. De acht maanden oude Beau stal de show terwijl hij met zijn grootvader aan het dansen was. Een hartverwarmend beeld wat bij velen ons bij zal blijven na deze bijzondere dag. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Zien: Jennifer Lopez zingt 'This Land Is Your Land' tijdens inauguratie Joe Biden Bekijk deze video » WNL: De ontTrumping is in gang gezet, impeachment van Trump loopt nog Bekijk deze video »
Nieuws :
Prachtige beelden: Joe Biden's kleinzoon steelt de show op inauguratiefeest


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtige beelden: Joe Biden's kleinzoon steelt de show op inauguratiefeest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier