Heftige beelden: tientallen doden bij zelfmoordaanslag in Bagdad

Heftige beelden: tientallen doden bij zelfmoordaanslag in Bagdad

Een dubbele zelfmoordaanslag in Bagdad heeft het leven gekost van zeker 28 mensen. Daarnaast raakten er minstens 73 mensen gewond bij deze aanslag. De aanslagen vonden plaats op een druk plein in de hoofdstad van Irak. Wie er verantwoordelijk is voor deze gruwelijke daad is nog niet bekend, aangezien niemand deze heeft opgeëist.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Heftige beelden: tientallen doden bij <em>zelfmoordaanslag</em> in Bagdad Een dubbele zelfmoordaanslag in Bagdad heeft het leven gekost van zeker 28 mensen. Daarnaast raakten er minstens 73 mensen gewond bij deze aanslag. De aanslagen vonden plaats op een druk plein in de hoofdstad van Irak. Wie er verantwoordelijk is voor deze gruwelijke daad is nog niet bekend, aangezien niemand deze heeft opgeëist. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Buurt reageert geschokt na derde aanslag op Poolse supermarkt: "Dit is maffia" Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: tientallen doden bij zelfmoordaanslag in Bagdad


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: tientallen doden bij zelfmoordaanslag in Bagdad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier