Zien: meerdere doden bij enorme brand grootste vaccinproducent ter wereld

Zien: meerdere doden bij enorme brand grootste vaccinproducent ter wereld

Bij het Serum Institute of India, de grootste vaccinproducent ter wereld, woedde vandaag een urenlange brand. Hierbij zijn meerdere doden gevallen. De fabriek, gelegen in Pune in het westen van India, is samen met AstraZeneca en Oxford University bezig met de ontwikkeling van het Covishield-coronavaccin. De productie van het vaccin is niet in gevaar gekomen. Het vuur is inmiddels onder controle.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Zien: meerdere doden bij enorme brand <em>grootste vaccinproducent</em> ter wereld Bij het Serum Institute of India, de grootste vaccinproducent ter wereld, woedde vandaag een urenlange brand. Hierbij zijn meerdere doden gevallen. De fabriek, gelegen in Pune in het westen van India, is samen met AstraZeneca en Oxford University bezig met de ontwikkeling van het Covishield-coronavaccin. De productie van het vaccin is niet in gevaar gekomen. Het vuur is inmiddels onder controle. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Video: telefoon textielservice Moderna roodgloeiend door coronavaccin Bekijk deze video » Op1 gemist? Marc Kaptein over uitstellen van tweede vaccinatieprik Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: meerdere doden bij enorme brand grootste vaccinproducent ter wereld


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: meerdere doden bij enorme brand grootste vaccinproducent ter wereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier