Zien: Luchtverkeersleider in shock na bizarre vraag van piloot

Zien: Luchtverkeersleider in shock na bizarre vraag van piloot

Een opmerkelijk geluidsfragment van een gesprek tussen een Mexicaanse piloot en de luchtverkeersleiding op Schiphol gaat rond op Twitter. De piloot vroeg vriendelijk of hij boven Amsterdam mocht vliegen op 1,2 kilometer (4000 voet) hoogte. De luchtverkeersleider reageerde geschrokken: "Four thousand feet?!" Het leek de piloot handiger om zo te vliegen, omdat het korter zou zijn. De luchtverkeersleider reageert streng en zegt dat dat echt niet mogelijk is en dat heel Amsterdam wakker zal worden van het lawaai. Ze verzoekt hem een bezoekje aan Amsterdam te brengen wanneer er geen lockdown meer is.

Zien: <em>Luchtverkeersleider</em> in shock na bizarre vraag van piloot Een opmerkelijk geluidsfragment van een gesprek tussen een Mexicaanse piloot en de luchtverkeersleiding op Schiphol gaat rond op Twitter. De piloot vroeg vriendelijk of hij boven Amsterdam mocht vliegen op 1,2 kilometer (4000 voet) hoogte. De luchtverkeersleider reageerde geschrokken: "Four thousand feet?!" Het leek de piloot handiger om zo te vliegen, omdat het korter zou zijn. De luchtverkeersleider reageert streng en zegt dat dat echt niet mogelijk is en dat heel Amsterdam wakker zal worden van het lawaai. Ze verzoekt hem een bezoekje aan Amsterdam te brengen wanneer er geen lockdown meer is. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Zien: Donald en Melania Trump verlaten per helikopter het Witte Huis Bekijk deze video » JOVD, jongerenorganisatie VVD, is tegen avondklok: 'Dit gaat echt te ver' (video) Bekijk deze video »
Viral :
Zien: Luchtverkeersleider in shock na bizarre vraag van piloot

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Luchtverkeersleider in shock na bizarre vraag van piloot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier