Zien: Rick van Prince Charming reageert op exit: "Niet heel verdrietig"

Zien: Rick van Prince Charming reageert op exit: "Niet heel verdrietig"

Het Prince Charming avontuur is afgelopen! Deelnemer RIck verteld aan RTL Boulevard hoe hij zich voelde toen hij naar huis gestuurd werd door Prince Charming Marvin. Hij was niet ontzettend verdrietig, maar was mentaal en fysiek wel helemaal uitgeput. Het voelde voor hem meer als een opluchting, ook omdat hij wist dat de overgebleven mannen meer voor Marvin voelden dan hijzelf.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: Rick van <em>Prince Charming</em> reageert op exit: &quot;Niet heel verdrietig&quot; Het Prince Charming avontuur is afgelopen! Deelnemer RIck verteld aan RTL Boulevard hoe hij zich voelde toen hij naar huis gestuurd werd door Prince Charming Marvin. Hij was niet ontzettend verdrietig, maar was mentaal en fysiek wel helemaal uitgeput. Het voelde voor hem meer als een opluchting, ook omdat hij wist dat de overgebleven mannen meer voor Marvin voelden dan hijzelf. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Marvin (Prince Charming) heeft minder goed nieuws: connectie met twee mannen Bekijk deze video » Prince Charming: moeder van Marvin heeft een duidelijke voorkeur Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rick van Prince Charming reageert op exit: "Niet heel verdrietig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier