Trailer: Netflix serie Bridgerton seizoen 2 komt eraan

Trailer: Netflix serie Bridgerton seizoen 2 komt eraan

Trailer: Netflix serie <em>Bridgerton</em> seizoen 2 komt eraan Vanaf 25 december 2020 kun je bij Netflix de serie Bridgerton streamen. Het verhaal draait om acht broers en zussen van de familie Bridgerton die een goede band met elkaar hebben. Nu is er bevestigd dat er een tweede seizoen komt van Bridgerton. De serie is geïnspireerd op de romans van Julia Quinn. Bekijk de trailer van Bridgerton seizoen 2 hierboven. Bekijk ook Bekijk officiële trailer Space Sweepers (vanaf 5 februari op Netflix) Bekijk deze video » Bekijk officiële trailer Fate: The Winx Saga (vanaf 22 januari op Netflix) Bekijk deze video »
Serie :
Trailer: Netflix serie Bridgerton seizoen 2 komt eraan

Vanaf 25 december 2020 kun je bij Netflix de serie Bridgerton streamen. Het verhaal draait om acht broers en zussen van de familie Bridgerton die een goede band met elkaar hebben. Nu is er bevestigd dat er een tweede seizoen komt van Bridgerton. De serie is geïnspireerd op de romans van Julia Quinn.

Bekijk de trailer van Bridgerton seizoen 2 hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Netflix serie Bridgerton seizoen 2 komt eraan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier