Nieuwe Boeren: Jos kneust rib tijdens het binnenhalen van de koeien

Nieuwe Boeren: Jos kneust rib tijdens het binnenhalen van de koeien

Het melkteam begint aan de moeilijkste klus van de dag, namelijk het binnenhalen van de koeien. De 54-jarige Jos denkt dat klusje wel even te klaren maar de koe dacht daar helaas anders over. Terwijl Jos hem bij zijn horens pakt, slingert de koe hem in een halve salto richting de grond. Hij valt vol op zijn borstkas en voelt iets knappen. Toch zegt hij er niets over, want hij wil niet als zwakkeling overkomen.

Bekijk het fragment van Nieuwe Boeren in de video hieronder.

Nieuwe Boeren is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nieuwe Boeren terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwe Boeren</em>: Jos kneust rib tijdens het binnenhalen van de koeien Het melkteam begint aan de moeilijkste klus van de dag, namelijk het binnenhalen van de koeien. De 54-jarige Jos denkt dat klusje wel even te klaren maar de koe dacht daar helaas anders over. Terwijl Jos hem bij zijn horens pakt, slingert de koe hem in een halve salto richting de grond. Hij valt vol op zijn borstkas en voelt iets knappen. Toch zegt hij er niets over, want hij wil niet als zwakkeling overkomen. Bekijk het fragment van Nieuwe Boeren in de video hieronder. Nieuwe Boeren is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nieuwe Boeren terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe Boeren: kwaliteit van de kaas valt niet bepaald in de smaak Bekijk deze video » Nieuwe Boeren over hanen: "Houd dat beest normaal vast" Bekijk deze video »
TV :
Nieuwe Boeren: Jos kneust rib tijdens het binnenhalen van de koeien


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Boeren: Jos kneust rib tijdens het binnenhalen van de koeien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier