Tijd voor MAX: Make A Wish-directrice Hanneke Verburg over angstige, zieke kinderen

Tijd voor MAX: Make A Wish-directrice Hanneke Verburg over angstige, zieke kinderen

De Tijd voor MAX-uitzending van 21 januari staat in het teken van Make A Wish. De liefdadigheidsorganisatie wil dat de allerliefste wens van zieke kinderen uitkomt. Directeur Hanneke Verburg pleit er zelfs voor dat het onderdeel wordt van het behandelplan.

Bekijk hieronder het Tijd voor MAX-fragment met Hanneke Verburg aan het woord.

Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.

<em>Tijd voor MAX</em>: <em>Make A Wish</em>-directrice <em>Hanneke Verburg</em> over angstige, zieke kinderen De Tijd voor MAX-uitzending van 21 januari staat in het teken van Make A Wish. De liefdadigheidsorganisatie wil dat de allerliefste wens van zieke kinderen uitkomt. Directeur Hanneke Verburg pleit er zelfs voor dat het onderdeel wordt van het behandelplan. Bekijk hieronder het Tijd voor MAX-fragment met Hanneke Verburg aan het woord. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Tim Akkerman zingt This Hard Land Bekijk deze video » Video: Tijd voor MAX in teken van Make A Wish Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX: Make A Wish-directrice Hanneke Verburg over angstige, zieke kinderen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX: Make A Wish-directrice Hanneke Verburg over angstige, zieke kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier