Marble Mania donderdag op tv: Is knikkeren nog wel populair?

Marble Mania donderdag op tv: Is knikkeren nog wel populair?

Vanavond, donderdag 21 januari, begint een nieuw tv-programma helemaal over knikkeren. Het heet Marble Mania. De makers van het programma hebben wekenlang aan de grote knikkerbanen gewerkt. Met speciale effecten proberen ze iets spannends te maken van het oude spelletje. Maar is het nog populair onder de jeugd?

Populair
NOS Jeugdjournaal laat in het fragment hieronder weten dat het idee is gekomen van twee broers op het YouTube-kanaal Jelle's Marble Runs. Op dit kanaal laten ze al een tijd racen zien op knikkerbanen. Deze filmpjes zijn super populair. "Mensen gaan eerst denken dat het kinderachtig is. Maar ik denk dat als ze het een keer hebben gezien dat ze het leuk vinden", zegt een kind in de video. Presentator Jack van Gelder is lyrisch over Marble Mania: "Het is werkelijk te gek voor woorden."

<em>Marble Mania</em> donderdag op tv: Is knikkeren nog wel populair? Vanavond, donderdag 21 januari, begint een nieuw tv-programma helemaal over knikkeren. Het heet Marble Mania. De makers van het programma hebben wekenlang aan de grote knikkerbanen gewerkt. Met speciale effecten proberen ze iets spannends te maken van het oude spelletje. Maar is het nog populair onder de jeugd? PopulairNOS Jeugdjournaal laat in het fragment hieronder weten dat het idee is gekomen van twee broers op het YouTube-kanaal Jelle's Marble Runs. Op dit kanaal laten ze al een tijd racen zien op knikkerbanen. Deze filmpjes zijn super populair. "Mensen gaan eerst denken dat het kinderachtig is. Maar ik denk dat als ze het een keer hebben gezien dat ze het leuk vinden", zegt een kind in de video. Presentator Jack van Gelder is lyrisch over Marble Mania: "Het is werkelijk te gek voor woorden." Het nieuwe programma Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Marble Mania donderdag op tv: Is knikkeren nog wel populair?

Het nieuwe programma Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania donderdag op tv: Is knikkeren nog wel populair? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier