Talkshow M gemist? Renske Leijten maakt zich hard voor gerechtigheid toeslagenaffaire

Talkshow M gemist? Renske Leijten maakt zich hard voor gerechtigheid toeslagenaffaire

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? Renske Leijten maakt zich hard voor gerechtigheid <em>toeslagenaffaire</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 21 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De toeslagenaffaire heeft ertoe geleid dat het kabinet is opgestapt. Renske Leijten van de SP praat in talkshow M over hoe het nu verder moet en maakt zich daarbij hard voor gerechtigheid. ''Dat onrechtmatige wat er is gebeurd ten opzichte van mensen, dat heeft ons gewoon heel veel gekost.'' Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Renske Leijten maakt zich hard voor gerechtigheid toeslagenaffaire

De toeslagenaffaire heeft ertoe geleid dat het kabinet is opgestapt. Renske Leijten van de SP praat in talkshow M over hoe het nu verder moet en maakt zich daarbij hard voor gerechtigheid. ''Dat onrechtmatige wat er is gebeurd ten opzichte van mensen, dat heeft ons gewoon heel veel gekost.''

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Renske Leijten maakt zich hard voor gerechtigheid toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier