Clarice Stenger over drillrap in RTL Boulevard: "Ze lijken stoer"

Clarice Stenger over drillrap in RTL Boulevard: "Ze lijken stoer"

Strafrechtadvocaat Clarice Stenger was donderdag te gast bij RTL Boulevard om nog maar eens over het fenomeen drillrap te praten. De muziek zet volgens velen aan tot geweld en het leidt zelfs tot dodelijke slachtoffers. Volgens Stenger lijken de rappers heel stoer, maar zijn ze in werkelijkheid kwetsbaar: ze hebben een achtergrond vol armoede en huiselijk geweld, bijvoorbeeld.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>Clarice Stenger</em> over drillrap in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Ze lijken stoer&quot; Strafrechtadvocaat Clarice Stenger was donderdag te gast bij RTL Boulevard om nog maar eens over het fenomeen drillrap te praten. De muziek zet volgens velen aan tot geweld en het leidt zelfs tot dodelijke slachtoffers. Volgens Stenger lijken de rappers heel stoer, maar zijn ze in werkelijkheid kwetsbaar: ze hebben een achtergrond vol armoede en huiselijk geweld, bijvoorbeeld. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
Misdaad :
Clarice Stenger over drillrap in RTL Boulevard: "Ze lijken stoer"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Clarice Stenger over drillrap in RTL Boulevard: "Ze lijken stoer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier