Zien: GTST-tortelduifjes Dorian Bindel en Bertrie Wierenga zijn dolverliefd

Zien: GTST-tortelduifjes Dorian Bindel en Bertrie Wierenga zijn dolverliefd

In Goede Tijden, Slechte Tijden is al weken te zien hoe Daan worstelt met zijn alcoholverslaving. Voor de 28-jarige acteur Dorian Bindels is de verhaallijn een grote uitdaging, helemaal omdat hij zelf juist gelukkig is in de liefde. Voor Valentijnsdag gaat hij iets speciaals plannen. ''Er is nog genoeg liefde,'' lacht hij.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

Zien: <em>GTST</em>-tortelduifjes Dorian Bindel en Bertrie Wierenga zijn dolverliefd In Goede Tijden, Slechte Tijden is al weken te zien hoe Daan worstelt met zijn alcoholverslaving. Voor de 28-jarige acteur Dorian Bindels is de verhaallijn een grote uitdaging, helemaal omdat hij zelf juist gelukkig is in de liefde. Voor Valentijnsdag gaat hij iets speciaals plannen. ''Er is nog genoeg liefde,'' lacht hij. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Bekijk ook Zien: Marly van der Velden doet gender reveal samen met Huis ter Duin Bekijk deze video » RTL Boulevard: Ferry Doedens reageert op commentaar op OnlyFans Bekijk deze video » RTL Boulevard: Robin Martens zwanger na moeilijke periode: "Een blessing" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: GTST-tortelduifjes Dorian Bindel en Bertrie Wierenga zijn dolverliefd


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: GTST-tortelduifjes Dorian Bindel en Bertrie Wierenga zijn dolverliefd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier