RTL Boulevard: Joe Biden heeft het Oval Office van Donald Trump radicaal veranderd

RTL Boulevard: Joe Biden heeft het Oval Office van Donald Trump radicaal veranderd

Na de machtswisseling in het Witte Huis wordt er met man en macht gewerkt om het hele pand in één dag te verbouwen en aan te passen aan de wensen van het nieuwe presidentiële stel. Dat betekent dat alle overdadige, kitscherige ornamenten waar Donald Trump zo van houdt zijn verwijderd; in plaats daarvan kiest Biden voor een wat meer ingetogen uitstraling.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Joe Biden heeft het Oval Office van Donald Trump radicaal veranderd Na de machtswisseling in het Witte Huis wordt er met man en macht gewerkt om het hele pand in één dag te verbouwen en aan te passen aan de wensen van het nieuwe presidentiële stel. Dat betekent dat alle overdadige, kitscherige ornamenten waar Donald Trump zo van houdt zijn verwijderd; in plaats daarvan kiest Biden voor een wat meer ingetogen uitstraling. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: Donald en Melania Trump verlaten per helikopter het Witte Huis Bekijk deze video » Zien: president Joe Biden en zijn vrouw Jill arriveren in het Witte Huis Bekijk deze video » Prachtige beelden: Joe Biden's kleinzoon steelt de show op inauguratiefeest Bekijk deze video »
Buitenland :
RTL Boulevard: Joe Biden heeft het Oval Office van Donald Trump radicaal veranderd


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Joe Biden heeft het Oval Office van Donald Trump radicaal veranderd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier