Hilarisch: Roos Reedijk lacht om Kopen Zonder Kijken-scène in De TV Kantine

Hilarisch: Roos Reedijk lacht om Kopen Zonder Kijken-scène in De TV Kantine

Hilarisch: <em>Roos Reedijk</em> lacht om <em>Kopen Zonder Kijken</em>-scène in <em>De TV Kantine</em> De TV Kantine gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. De TV Kantine pakt dit seizoen uit met nieuwe typetjes. Zo zijn niemand minder dan Bas Smit en Nicolette van Dam vandaag, donderdag 21 januari, te zien in de uitzending. Maar ook het team van het populaire programma Kopen Zonder Kijken komt voorbij. Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment over De TV Kantine. De TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De TV Kantine terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook De TV Kantine: bekijk hilarische imitatie Nicolette van Dam en Bas Smit Bekijk deze video » De TV Kantine: bekijk eerste beelden met Jort Kelder, Anouk, John de Mol en meer Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarisch: Roos Reedijk lacht om Kopen Zonder Kijken-scène in De TV Kantine

De TV Kantine gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

De TV Kantine pakt dit seizoen uit met nieuwe typetjes. Zo zijn niemand minder dan Bas Smit en Nicolette van Dam vandaag, donderdag 21 januari, te zien in de uitzending. Maar ook het team van het populaire programma Kopen Zonder Kijken komt voorbij.

Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment over De TV Kantine. De TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De TV Kantine terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Roos Reedijk lacht om Kopen Zonder Kijken-scène in De TV Kantine of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier