Talkshow M gemist? Toeslagaffaire komt volgens Gert-Jan Segers door liberaal denken

Talkshow M gemist? Toeslagaffaire komt volgens Gert-Jan Segers door liberaal denken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? Toeslagaffaire komt volgens Gert-Jan Segers door <em>liberaal denken</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 21 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Gert-Jan Segers van ChristenUnie praat in talkshow M over de toeslagenaffaire. Hij komt tot de conclusie dat oorzaak ligt bij de manier van denken. ''Het liberaal denken is heel dominant,'' stelt hij. ''Succes is je eigen verdienste en als je in de bijstand zit dan is het je eigen schuld.'' Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Toeslagaffaire komt volgens Gert-Jan Segers door liberaal denken

Gert-Jan Segers van ChristenUnie praat in talkshow M over de toeslagenaffaire. Hij komt tot de conclusie dat oorzaak ligt bij de manier van denken. ''Het liberaal denken is heel dominant,'' stelt hij. ''Succes is je eigen verdienste en als je in de bijstand zit dan is het je eigen schuld.''

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Toeslagaffaire komt volgens Gert-Jan Segers door liberaal denken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier