Talkshow M gemist? Hans Klok zaagt Margriet van der Linden doormidden

Talkshow M gemist? Hans Klok zaagt Margriet van der Linden doormidden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? <em>Hans Klok</em> zaagt <em>Margriet van der Linden</em> doormidden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 21 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vanwege de coronacrisis heeft illusionist Hans Klok al een tijdje geen shows meer gegeven. Of hij nog iemand kan doorzagen? Dat gaat hij in talkshow M ondervinden. CoronaproofMargriet van der Linden biedt zich daarbij aan als vrijwilliger. Geheel coronaproof treden de twee op het podium. Het publiek en de gasten aan tafel geloven hun ogen niet wanneer Margriet's arm in stukjes op tafel ligt. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Hans Klok zaagt Margriet van der Linden doormidden

Vanwege de coronacrisis heeft illusionist Hans Klok al een tijdje geen shows meer gegeven. Of hij nog iemand kan doorzagen? Dat gaat hij in talkshow M ondervinden.

Coronaproof
Margriet van der Linden biedt zich daarbij aan als vrijwilliger. Geheel coronaproof treden de twee op het podium. Het publiek en de gasten aan tafel geloven hun ogen niet wanneer Margriet's arm in stukjes op tafel ligt.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Hans Klok zaagt Margriet van der Linden doormidden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier