Marble Mania: Ronald de Boer, Giovanni van Bronckhorst en Wesley Sneijder schieten penalty's

Marble Mania: Ronald de Boer, Giovanni van Bronckhorst en Wesley Sneijder schieten penalty's

In het nieuwe SBS6-programma Marble Mania draait het niet alleen om behendigheid en geluk, maar vooral ook om plezier en de fanatieke onderlinge strijd tussen de BN’ers.

Penalty's
Wesley Sneijder begint als eerste met het schieten van penalty's. Ronald de Boer en Giovanni van Bronckhorst proberen ervoor te zorgen dat hij niet scoort, maar dat is nog best een uitdaging. Ook Ronald waagt een poging tot het schieten van een goal.

<em>Marble Mania</em>: Ronald de Boer, Giovanni van Bronckhorst en Wesley Sneijder schieten penalty's In het nieuwe SBS6-programma Marble Mania draait het niet alleen om behendigheid en geluk, maar vooral ook om plezier en de fanatieke onderlinge strijd tussen de BN’ers. Penalty'sWesley Sneijder begint als eerste met het schieten van penalty's. Ronald de Boer en Giovanni van Bronckhorst proberen ervoor te zorgen dat hij niet scoort, maar dat is nog best een uitdaging. Ook Ronald waagt een poging tot het schieten van een goal. Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken via Gids.tv.
Entertainment :
Marble Mania: Ronald de Boer, Giovanni van Bronckhorst en Wesley Sneijder schieten penalty's

Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Ronald de Boer, Giovanni van Bronckhorst en Wesley Sneijder schieten penalty's of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier