Wesley Sneijder in spanning bij Marble Mania: ''Ongekend dit''

Wesley Sneijder in spanning bij Marble Mania: ''Ongekend dit''

In het nieuwe SBS6-programma Marble Mania draait het niet alleen om behendigheid en geluk, maar vooral ook om plezier en de fanatieke onderlinge strijd tussen de BN’ers.

Knikkerbaan
Wesley Sneijder lijkt aan kop te gaan bij de knikkerbaan. Zijn tegenstanders Ronald de Boer en Giovanni van Bronckhorst kijken lachend mee. ''Ongekend dit,'' grapt Wesley.

Wesley Sneijder in spanning bij <em>Marble Mania</em>: ''Ongekend dit'' In het nieuwe SBS6-programma Marble Mania draait het niet alleen om behendigheid en geluk, maar vooral ook om plezier en de fanatieke onderlinge strijd tussen de BN’ers. KnikkerbaanWesley Sneijder lijkt aan kop te gaan bij de knikkerbaan. Zijn tegenstanders Ronald de Boer en Giovanni van Bronckhorst kijken lachend mee. ''Ongekend dit,'' grapt Wesley. Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken via Gids.tv.
Entertainment :
Wesley Sneijder in spanning bij Marble Mania: ''Ongekend dit''

Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wesley Sneijder in spanning bij Marble Mania: ''Ongekend dit'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier