Zien: Arnold Schwarzenegger krijgt coronavaccin: ''I'll be back''

Zien: Arnold Schwarzenegger krijgt coronavaccin: ''I'll be back''

Ook Arnold Schwarzenegger heeft zijn eerste dosis van het coronavaccin ontvangen. Terwijl de prik in zijn arm wordt gezet refereert hij naar zijn film The Terminator. Met de video wil hij een positieve boodschap uitzenden over het vaccin.

Bekijk hieronder de video van NowThis.

Zien: <em>Arnold Schwarzenegger</em> krijgt coronavaccin: ''I'll be back'' Ook Arnold Schwarzenegger heeft zijn eerste dosis van het coronavaccin ontvangen. Terwijl de prik in zijn arm wordt gezet refereert hij naar zijn film The Terminator. Met de video wil hij een positieve boodschap uitzenden over het vaccin. Bekijk hieronder de video van NowThis. Bekijk ook Video: Queen Elizabeth en Duke of Edinburgh ontvangen eerste dosis coronavaccin Bekijk deze video » Diederik Gommers waarschuwt: "Wacht met zwanger worden tot na coronacrisis" (video) Bekijk deze video » Video: oefenen in quarantaine voor Australian Open met matrassen en elastieken Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Arnold Schwarzenegger krijgt coronavaccin: ''I'll be back''


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Arnold Schwarzenegger krijgt coronavaccin: ''I'll be back'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier