Marble Mania gemist? Bekijk aflevering 1

Marble Mania gemist? Bekijk aflevering 1

<em>Marble Mania</em> gemist? Bekijk aflevering 1 De meeste mensen kennen het knikkeren wel van vroeger, maar in het nieuwe SBS6-programma Marble Mania wordt het spelletje naar het allerhoogste niveau getild. Iedere week gaan een aantal BN-ers de strijd met elkaar aan. Tekst gaat verder onder de video's. KnikkerraceIn de eerste afleveringen nemen oud-voetballers Wesley Sneijder, Giovanni van Bronckhorst en Ronald de Boer het tegen elkaar op. Ze spelen behendigheidsspellen met knikkers om voordelen te pakken voor de knikkerrace. Winston Gerschtanowitz presenteert het geheel en Jack van Gelder geeft commentaar. Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken via Gids.tv.
TV :
Marble Mania gemist? Bekijk aflevering 1

De meeste mensen kennen het knikkeren wel van vroeger, maar in het nieuwe SBS6-programma Marble Mania wordt het spelletje naar het allerhoogste niveau getild. Iedere week gaan een aantal BN-ers de strijd met elkaar aan.

Tekst gaat verder onder de video's.

Knikkerrace
In de eerste afleveringen nemen oud-voetballers Wesley Sneijder, Giovanni van Bronckhorst en Ronald de Boer het tegen elkaar op. Ze spelen behendigheidsspellen met knikkers om voordelen te pakken voor de knikkerrace. Winston Gerschtanowitz presenteert het geheel en Jack van Gelder geeft commentaar.

Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania gemist? Bekijk aflevering 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier