Op1 gemist? Wouter Koolmees licht het nieuwe grote steunpakket toe

Op1 gemist? Wouter Koolmees licht het nieuwe grote steunpakket toe

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

Het demissionaire kabinet blijft op het gebied van de coronacrisis missionair, en dus is er een nieuw en grootschalig steunpakket aangekondigd. Wouter Koolmees, de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, licht het pakket toe bij Op1. Wel benadrukt hij dat de regering niet alle bedrijven kan redden.

<em>Op1</em> gemist? Wouter Koolmees licht het nieuwe grote steunpakket toe Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 januari terugkijken bij Gids.tv. Het demissionaire kabinet blijft op het gebied van de coronacrisis missionair, en dus is er een nieuw en grootschalig steunpakket aangekondigd. Wouter Koolmees, de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, licht het pakket toe bij Op1. Wel benadrukt hij dat de regering niet alle bedrijven kan redden. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wouter Koolmees licht het nieuwe grote steunpakket toe

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wouter Koolmees licht het nieuwe grote steunpakket toe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier