Dit Was Het Nieuws: Noortje Veldhuizen praat door lockdown met haar kat en bloemen

Dit Was Het Nieuws: Noortje Veldhuizen praat door lockdown met haar kat en bloemen

Spreken we van een derde coronagolf of kunnen we inmiddels spreken van een permanente overstroming, vraagt Peter Pannekoek zich af. Hoe ga je hiermee om? Noortje Veldhuizen: "Het worden hele lange avonden. Ik praat inmiddels toch al tegen de kat dus veel erger kan het eigenlijk niet, persoonlijk gezien." En ook haar bloemen krijgen wat extra aandacht: "Ik zei laatst tegen ze, dat ze het wel moeten zeggen als ze dorst hebben."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em>: Noortje Veldhuizen praat door lockdown met haar kat en bloemen Spreken we van een derde coronagolf of kunnen we inmiddels spreken van een permanente overstroming, vraagt Peter Pannekoek zich af. Hoe ga je hiermee om? Noortje Veldhuizen: "Het worden hele lange avonden. Ik praat inmiddels toch al tegen de kat dus veel erger kan het eigenlijk niet, persoonlijk gezien." En ook haar bloemen krijgen wat extra aandacht: "Ik zei laatst tegen ze, dat ze het wel moeten zeggen als ze dorst hebben." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dit Was Het Nieuws: Noortje Veldhuizen praat door lockdown met haar kat en bloemen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws: Noortje Veldhuizen praat door lockdown met haar kat en bloemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier