Op1 gemist? Sybrand Buma over draagvlak voor handhaving avondklok

Op1 gemist? Sybrand Buma over draagvlak voor handhaving avondklok

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 januari terugkijken bij Gids.tv.

De avondklok gaat vanaf aankomende vrijdag in. Dat heeft Mark Rutte in de persconferentie van afgelopen woensdag bekend gemaakt. Burgemeester van Leeuwarden Sybrand Buma praat in Op1 over het draagvlak voor het handhaven van de avondklok.

<em>Op1</em> gemist? Sybrand Buma over draagvlak voor handhaving <em>avondklok</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 januari terugkijken bij Gids.tv. De avondklok gaat vanaf aankomende vrijdag in. Dat heeft Mark Rutte in de persconferentie van afgelopen woensdag bekend gemaakt. Burgemeester van Leeuwarden Sybrand Buma praat in Op1 over het draagvlak voor het handhaven van de avondklok. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Sybrand Buma over draagvlak voor handhaving avondklok

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Sybrand Buma over draagvlak voor handhaving avondklok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier