LuckyTV: Mark Rutte houdt chaotisch en bizar betoog over de avondklok

LuckyTV: Mark Rutte houdt chaotisch en bizar betoog over de avondklok

Kamerleden wisten niet wat ze hoorden toen minister-president Mark Rutte donderdag een bijzonder chaotisch en bizar betoog over de avondklok hield. Waar ging het nou eigenlijk over? En wat was de conclusie van zijn verhaal?

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Mark Rutte houdt chaotisch en bizar betoog over de avondklok Kamerleden wisten niet wat ze hoorden toen minister-president Mark Rutte donderdag een bijzonder chaotisch en bizar betoog over de avondklok hield. Waar ging het nou eigenlijk over? En wat was de conclusie van zijn verhaal? Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. WildersWanneer Rutte begint aan zijn verhaal over de avondklok, lijkt hij zelf ook niet te weten waar hij heen moet. Ondertussen wacht Geert Wilders ongeduldig bij de interruptiemicrofoon, hij staat ongetwijfeld klaar om de woorden van Rutte weer keihard te fileren. Ook uit de rest van de Kamer klinkt verbijstering: "Waar ben je nou mee bezig man?" Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: inauguratie Lilianne Ploumen zwaar beveiligd tegen pro-Asscherdemonstranten Bekijk deze video » LuckyTV: woedende Wopke Hoekstra ruziet met Bas van ’t Wout voor debat Bekijk deze video » Verslaggever LuckyTV verbijsterd over vlaggen bij inauguratie Joe Biden Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Mark Rutte houdt chaotisch en bizar betoog over de avondklok

Wilders
Wanneer Rutte begint aan zijn verhaal over de avondklok, lijkt hij zelf ook niet te weten waar hij heen moet. Ondertussen wacht Geert Wilders ongeduldig bij de interruptiemicrofoon, hij staat ongetwijfeld klaar om de woorden van Rutte weer keihard te fileren. Ook uit de rest van de Kamer klinkt verbijstering: "Waar ben je nou mee bezig man?"

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Mark Rutte houdt chaotisch en bizar betoog over de avondklok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier