Jinek gemist? Patrick Laureij kijkt openhartig terug op periode met depressie

Jinek gemist? Patrick Laureij kijkt openhartig terug op periode met depressie

Cabaretier Patrick Laureij, een ras-Rotterdammer, lijkt altijd goedgemutst te zijn. Dat is echter niet altijd zo geweest: hij heeft in het (recente) verleden flink geworsteld met depressies. Hij vertelt er openhartig over bij Jinek, en in zijn nieuwe show: die is zaterdag te zien op SBS6.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Patrick Laureij kijkt openhartig terug op periode met depressie Cabaretier Patrick Laureij, een ras-Rotterdammer, lijkt altijd goedgemutst te zijn. Dat is echter niet altijd zo geweest: hij heeft in het (recente) verleden flink geworsteld met depressies. Hij vertelt er openhartig over bij Jinek, en in zijn nieuwe show: die is zaterdag te zien op SBS6. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 21 januari terugkijken bij Gids.tv. HartaanvalEva Jinek opent het gesprek met een fragment uit de nieuwste voorstelling van Laureij, Nederlands Hoop, waarin de cabaretier zijn eerste heftige paniekaanval beschrijft. Hij dacht dat hij doodging aan een hartaanval, maar dat bleek uiteindelijk toch wel mee te vallen. "Maar het is niet leuk als je het meemaakt," aldus Laureij. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. De voorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij is op zaterdag 23 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de voorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Jinek gemist? Patrick Laureij kijkt openhartig terug op periode met depressie

Hartaanval
Eva Jinek opent het gesprek met een fragment uit de nieuwste voorstelling van Laureij, Nederlands Hoop, waarin de cabaretier zijn eerste heftige paniekaanval beschrijft. Hij dacht dat hij doodging aan een hartaanval, maar dat bleek uiteindelijk toch wel mee te vallen. "Maar het is niet leuk als je het meemaakt," aldus Laureij.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

De voorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij is op zaterdag 23 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de voorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Patrick Laureij kijkt openhartig terug op periode met depressie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier