Marion Koopmans geeft update uit Wuhan in Jinek: "Alarm gaat als ik kamer af ga"

Marion Koopmans geeft update uit Wuhan in Jinek: "Alarm gaat als ik kamer af ga"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

De Nederlandse viroloog Marion Koopmans is onderdeel van een internationaal team van wetenschappers, dat in Wuhan onderzoek doet. Is er een patient zero te vinden, en kunnen ze zo achterhalen waar de wereldwijde pandemie is begonnen? Koopmans zit eerst echter nog in een zéér strenge quarantaine: er gaat zelfs een alarm af als ze haar kamer verlaat.

<em>Marion Koopmans</em> geeft update uit Wuhan in <em>Jinek</em>: &quot;Alarm gaat als ik kamer af ga&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 21 januari terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse viroloog Marion Koopmans is onderdeel van een internationaal team van wetenschappers, dat in Wuhan onderzoek doet. Is er een patient zero te vinden, en kunnen ze zo achterhalen waar de wereldwijde pandemie is begonnen? Koopmans zit eerst echter nog in een zéér strenge quarantaine: er gaat zelfs een alarm af als ze haar kamer verlaat. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marion Koopmans geeft update uit Wuhan in Jinek: "Alarm gaat als ik kamer af ga"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marion Koopmans geeft update uit Wuhan in Jinek: "Alarm gaat als ik kamer af ga" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier