Video: door derde golf vermoedelijk geen Olympische Spelen, EK Voetbal en GP Zandvoort

Video: door derde golf vermoedelijk geen Olympische Spelen, EK Voetbal en GP Zandvoort

Slecht nieuws voor de sportliefhebbers, het ziet er namelijk naar uit dat het EK Voetbal, de Olympische Spelen en de GP in Zandvoort ook dit jaar weer niet door kunnen gaan zoals gehoopt: "Als er al wat doorgaat, dan wordt het kaal en sober. Maar de kans is nog groter dat er helemaal geen grote evenementen zullen zijn. Dat komt volgens virologen door de nieuwe varianten van het coronavirus, die voor een derde golf zullen gaan zorgen", vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: door derde golf vermoedelijk geen Olympische Spelen, <em>EK Voetbal</em> en GP Zandvoort Slecht nieuws voor de sportliefhebbers, het ziet er namelijk naar uit dat het EK Voetbal, de Olympische Spelen en de GP in Zandvoort ook dit jaar weer niet door kunnen gaan zoals gehoopt: "Als er al wat doorgaat, dan wordt het kaal en sober. Maar de kans is nog groter dat er helemaal geen grote evenementen zullen zijn. Dat komt volgens virologen door de nieuwe varianten van het coronavirus, die voor een derde golf zullen gaan zorgen", vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Humberto gemist? Lieke & Sanne Wevers over vader Vincent Bekijk deze video »
TV :
Video: door derde golf vermoedelijk geen Olympische Spelen, EK Voetbal en GP Zandvoort


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: door derde golf vermoedelijk geen Olympische Spelen, EK Voetbal en GP Zandvoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier