Zien: staredown Conor McGregor en Dustin Poirier voor UFC 257

Zien: staredown Conor McGregor en Dustin Poirier voor UFC 257

Je kunt zondagnacht 24 januari om 04.00 UFC 257 LIVE kijken op Gids.tv.

Het gaat gebeuren: Conor McGregor maakt op UFC 257 zijn comeback in de mixed martial arts-ring. De Ierse MMA'er gaat het op zondag 24 januari opnemen tegen Dustin Poirier, en dit wordt uiteraard voorafgegaan door een intense staredown.

Lees verder onder de video.

Zien: staredown <em>Conor McGregor</em> en <em>Dustin Poirier</em> voor UFC 257 Je kunt zondagnacht 24 januari om 04.00 UFC 257 LIVE kijken op Gids.tv. Het gaat gebeuren: Conor McGregor maakt op UFC 257 zijn comeback in de mixed martial arts-ring. De Ierse MMA'er gaat het op zondag 24 januari opnemen tegen Dustin Poirier, en dit wordt uiteraard voorafgegaan door een intense staredown. Lees verder onder de video. Opvallend rustigWaar McGregor normaal gesproken ontzettend opgefokt bij de staredown verschijnt, wat regelmatig tot incidenten heeft geleid, bleef hij nu opvallend rustig. Is de 32-jarige vechter tijdens zijn sabbatical dan toch afgekoeld? Hij neemt het op tegen de Amerikaan Dustin Poirier, die niet erg onder de indruk leek van McGregor. Bekijk de staredown tussen Conor McGregor en Dustin Poirier hierboven. De wedstrijd tussen McGregor en Poirier is in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 januari rond 04.00 uur te zien op SBS9, KIJK.nl en een livestream via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Conor McGregor laat voetbalkunsten zien en vraagt Sergio Ramos om mening Bekijk deze video » Mike Tyson tegen Jimmy Fallon: "Ik zou Conor McGregor verslaan" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Zien: staredown Conor McGregor en Dustin Poirier voor UFC 257

Opvallend rustig
Waar McGregor normaal gesproken ontzettend opgefokt bij de staredown verschijnt, wat regelmatig tot incidenten heeft geleid, bleef hij nu opvallend rustig. Is de 32-jarige vechter tijdens zijn sabbatical dan toch afgekoeld? Hij neemt het op tegen de Amerikaan Dustin Poirier, die niet erg onder de indruk leek van McGregor.

Bekijk de staredown tussen Conor McGregor en Dustin Poirier hierboven.

De wedstrijd tussen McGregor en Poirier is in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 januari rond 04.00 uur te zien op SBS9, KIJK.nl en een livestream via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: staredown Conor McGregor en Dustin Poirier voor UFC 257 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier