Trailer: Firefly Lane, vanaf 3 februari op Netflix

Trailer: Firefly Lane, vanaf 3 februari op Netflix

In de dramaserie Firefly Lane draait het om de langdurige vriendschap tussen Tully (Katherine Heigl) en Kate (Sarah Chalke), die elkaar al meer dan dertig jaar kennen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Kristin Hannah en is vanaf 3 februari op Netflix te zien. De trailer zie je hieronder.

Trailer: <em>Firefly Lane</em>, vanaf 3 februari op Netflix In de dramaserie Firefly Lane draait het om de langdurige vriendschap tussen Tully (Katherine Heigl) en Kate (Sarah Chalke), die elkaar al meer dan dertig jaar kennen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Kristin Hannah en is vanaf 3 februari op Netflix te zien. De trailer zie je hieronder. Bekijk ook Bekijk officiële trailer Fate: The Winx Saga (vanaf 22 januari op Netflix) Bekijk deze video » Trailer: Netflix serie Bridgerton seizoen 2 komt eraan Bekijk deze video »
Serie :
Trailer: Firefly Lane, vanaf 3 februari op Netflix


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Firefly Lane, vanaf 3 februari op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier