Vrijdag in de 5 Uur Show: Shirma Rouse & hoogleraar Jelle van Buuren

Vrijdag in de 5 Uur Show: Shirma Rouse & hoogleraar Jelle van Buuren

Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Shirma Rouse
  • Hoogleraar Jelle van Buuren over complotdenkers
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder

Vrijdag in de <em>5 Uur Show</em>: Shirma Rouse &amp; hoogleraar Jelle van Buuren Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Shirma Rouse Hoogleraar Jelle van Buuren over complotdenkers Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook MAX PubQuiz: Shirma Rouse geeft optreden en zingt voor Sybrand Niessen Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in de 5 Uur Show: Shirma Rouse & hoogleraar Jelle van Buuren

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in de 5 Uur Show: Shirma Rouse & hoogleraar Jelle van Buuren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier