Vrijdag in nieuwe MAX PubQuiz: wie kent de tekst van Brabant van Guus Meeuwis?

Vrijdag in nieuwe MAX PubQuiz: wie kent de tekst van Brabant van Guus Meeuwis?

Vrijdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van de MAX PubQuiz. Hierin gaan verschillende duo’s de strijd met elkaar aan en krijgen ze allerlei vragen voor hun kiezen. En in een voorproefje zie je alvast een van de vragen voorbijkomen: wie kan de tekst van Brabant van Guus Meeuwis afmaken?

Bekijk het fragment van de MAX PubQuiz in de video hieronder.

De MAX PubQuiz is elke vrijdag om 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van de MAX PubQuiz terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in nieuwe <em>MAX PubQuiz</em>: wie kent de tekst van <em>Brabant</em> van Guus Meeuwis? Vrijdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van de MAX PubQuiz. Hierin gaan verschillende duo’s de strijd met elkaar aan en krijgen ze allerlei vragen voor hun kiezen. En in een voorproefje zie je alvast een van de vragen voorbijkomen: wie kan de tekst van Brabant van Guus Meeuwis afmaken? Bekijk het fragment van de MAX PubQuiz in de video hieronder. De MAX PubQuiz is elke vrijdag om 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van de MAX PubQuiz terugkijken bij Gids.tv. MAX PubQuiz: Shirma Rouse geeft optreden en zingt voor Sybrand Niessen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in nieuwe MAX PubQuiz: wie kent de tekst van Brabant van Guus Meeuwis? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier