Mocro Maffia komt met extra miniserie Komtgoed: bekijk de eerste beelden

Mocro Maffia komt met extra miniserie Komtgoed: bekijk de eerste beelden

Op 29 januari gaat een nieuw seizoen van de serie Mocro Maffia van start. En fans krijgen nu nog een extra cadeau, namelijk een miniserie met de titel Komtgoed.

Lees verder na de video.

<em>Mocro Maffia</em> komt met extra miniserie <em>Komtgoed</em>: bekijk de eerste beelden Op 29 januari gaat een nieuw seizoen van de serie Mocro Maffia van start. En fans krijgen nu nog een extra cadeau, namelijk een miniserie met de titel Komtgoed. Lees verder na de video. Extra verhaal Mocro Maffia met nieuw personageHet gaat om een miniserie met zeven korte delen van ongeveer 5 minuten, dit verhaal draait om een nieuw personage dat je al hebt kunnen spotten in seizoen 2. Je ziet wat er met dit karakter gebeurt na het einde van het tweede seizoen, als extra verhaal van de populaire misdaadserie Mocro Maffia. Komtgoed is vanaf vandaag (22 januari) te bekijken bij Videoland. Bekijk het verhaal van Achmed Akkabi en de trailer van Komtgoed in de Instagram-video’s hierboven. Het derde seizoen van Mocro Maffia is vanaf vrijdag 29 januari wekelijks te zien op Videoland. Mocro Maffia seizoen 3 vanaf 29 januari bij Videoland: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Nieuwe beelden Mocro Maffia seizoen 3: nieuwe groep neemt de stad over Bekijk deze video »

Extra verhaal Mocro Maffia met nieuw personage
Het gaat om een miniserie met zeven korte delen van ongeveer 5 minuten, dit verhaal draait om een nieuw personage dat je al hebt kunnen spotten in seizoen 2. Je ziet wat er met dit karakter gebeurt na het einde van het tweede seizoen, als extra verhaal van de populaire misdaadserie Mocro Maffia. Komtgoed is vanaf vandaag (22 januari) te bekijken bij Videoland.

Bekijk het verhaal van Achmed Akkabi en de trailer van Komtgoed in de Instagram-video’s hierboven.

Het derde seizoen van Mocro Maffia is vanaf vrijdag 29 januari wekelijks te zien op Videoland.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mocro Maffia komt met extra miniserie Komtgoed: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier