Finale De Slimste Mens: Andries Tunru, Emma Wortelboer en Rob Kemps blikken vooruit

Finale De Slimste Mens: Andries Tunru, Emma Wortelboer en Rob Kemps blikken vooruit

De Slimste Mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vanavond is het tijd voor de grote finale van De Slimste Mens 2021. Rob Kemps, Emma Wortelboer en Andries Tunru gaan de strijd aan om de eerste plek in de wacht te slepen.

Lees verder na de video.

<em>Finale De Slimste Mens</em>: Andries Tunru, Emma Wortelboer en Rob Kemps blikken vooruit De Slimste Mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Vanavond is het tijd voor de grote finale van De Slimste Mens 2021. Rob Kemps, Emma Wortelboer en Andries Tunru gaan de strijd aan om de eerste plek in de wacht te slepen. Lees verder na de video. Wie wordt opvolger Astrid Kersseboom?De Snollebollekes-zanger, presentatrice en cabaretier spelen zoals elke reguliere uitzending tegen elkaar in de rondes 3-6-9, Open Deur, Puzzel, Galerij en Collectief Geheugen. Daarna spelen de twee beste kandidaten tegen elkaar in de grote finale. En dan wordt bekend wie de opvolger wordt van Astrid Kersseboom. Bekijk in de video’s hierboven de voorspelling van Astrid Kersseboom en de vooruitblik van de finalisten. De finale van De Slimste Mens is op vrijdag 22 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. De Slimste Mens: Emma Wortelboer verrast Maarten van Rossem met vagina-vraag Bekijk deze video » RTL Boulevard: Rob Goossens voorspelt winnaar De Slimste Mens Bekijk deze video »

Wie wordt opvolger Astrid Kersseboom?
De Snollebollekes-zanger, presentatrice en cabaretier spelen zoals elke reguliere uitzending tegen elkaar in de rondes 3-6-9, Open Deur, Puzzel, Galerij en Collectief Geheugen. Daarna spelen de twee beste kandidaten tegen elkaar in de grote finale. En dan wordt bekend wie de opvolger wordt van Astrid Kersseboom.

Bekijk in de video’s hierboven de voorspelling van Astrid Kersseboom en de vooruitblik van de finalisten.

De finale van De Slimste Mens is op vrijdag 22 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale De Slimste Mens: Andries Tunru, Emma Wortelboer en Rob Kemps blikken vooruit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier