Bekijk hier de trailer van gave sportdocumentaire Pelé, binnenkort op Netflix

Bekijk hier de trailer van gave sportdocumentaire Pelé, binnenkort op Netflix

Volgende maand wordt de release verwacht van de documentaire Pelé op Netflix. De legendarisch voetballer scoorde tijdens zijn carrière 1283 doelpunten in 1363 wedstrijden en zelfs als doelman was de ‘zwarte parel’ talentvol. Bekijk hieronder de teaser trailer van de docu Pelé.

Bekijk hier de trailer van gave sportdocumentaire <em>Pelé</em>, binnenkort op Netflix Volgende maand wordt de release verwacht van de documentaire Pelé op Netflix. De legendarisch voetballer scoorde tijdens zijn carrière 1283 doelpunten in 1363 wedstrijden en zelfs als doelman was de ‘zwarte parel’ talentvol. Bekijk hieronder de teaser trailer van de docu Pelé. We noemen de Braziliaanse voetballer Pelé altijd netjes in het rijtje met Diego Maradona en Johan Cruijff. Maar wie is deze man en wat maakte hem zo goed? Daarop krijg je antwoord in deze nieuwe Netflix-documentaire. De documentaire Pelé verschijnt 23 februari 2021 op Netflix. Beau gemist? Kees Jansma vertelt waarom Diego Maradona ‘de beste’ was Bekijk deze video » Wilfred Genee en vriend delen verhalen afscheidswedstrijd Maradona (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de trailer van gave sportdocumentaire Pelé, binnenkort op Netflix

We noemen de Braziliaanse voetballer Pelé altijd netjes in het rijtje met Diego Maradona en Johan Cruijff. Maar wie is deze man en wat maakte hem zo goed? Daarop krijg je antwoord in deze nieuwe Netflix-documentaire.

De documentaire Pelé verschijnt 23 februari 2021 op Netflix.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de trailer van gave sportdocumentaire Pelé, binnenkort op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier