Kijk LIVE: persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 22 januari

Kijk LIVE: persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 22 januari

Kijk LIVE: <em>persconferentie premier Mark Rutte</em> na ministerraad van 22 januari Kijk in de video hierboven LIVE naar de persconferentie van premier Mark Rutte, na de ministerraad van vrijdag 22 januari vanaf ongeveer 15.00 uur. Vrijdag stond er weer een ministerraad op de planning, wat betekent dat premier Mark Rutte het Nederlandse volk vervolgens in een persconferentie informeert over wat er zoal is besproken. Vorige week maakte Rutte nog bekend dat het Kabinet aftreedt in verband met de toeslagenaffaire. Bekijk ook Zien: Grap Mark Rutte over avondklok valt in slechte aarde Bekijk deze video » Demissionair Kabinet gaat door met strijd tegen coronavirusOndanks dat het nu een demissionair Kabinet is, gaat de (politieke) strijd tegen het coronavirus wel gewoon door. Zo werd afgelopen week al bekend dat er een avondklok wordt ingevoerd, om het aantal besmettingen met het oog op de opkomt van de besmettelijke Britse variant, zo veel mogelijk te beperken. In de ministerraad kwamen vrijdag onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag en Ferdinand Grapperhaus samen om over de coronacrisis en meer te praten. In de livestream hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 22 januari bekijken. Bekijk het hele Kamerdebat over invoering avondklok (video) Bekijk deze video » LuckyTV: Mark Rutte houdt chaotisch en bizar betoog over de avondklok Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 22 januari

Kijk in de video hierboven LIVE naar de persconferentie van premier Mark Rutte, na de ministerraad van vrijdag 22 januari vanaf ongeveer 15.00 uur.

Vrijdag stond er weer een ministerraad op de planning, wat betekent dat premier Mark Rutte het Nederlandse volk vervolgens in een persconferentie informeert over wat er zoal is besproken. Vorige week maakte Rutte nog bekend dat het Kabinet aftreedt in verband met de toeslagenaffaire.

Demissionair Kabinet gaat door met strijd tegen coronavirus
Ondanks dat het nu een demissionair Kabinet is, gaat de (politieke) strijd tegen het coronavirus wel gewoon door. Zo werd afgelopen week al bekend dat er een avondklok wordt ingevoerd, om het aantal besmettingen met het oog op de opkomt van de besmettelijke Britse variant, zo veel mogelijk te beperken. In de ministerraad kwamen vrijdag onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag en Ferdinand Grapperhaus samen om over de coronacrisis en meer te praten.

In de livestream hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 22 januari bekijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 22 januari of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier