Live stream weigh-in Conor McGregor en Dustin Poirier voor UFC 257

Live stream weigh-in Conor McGregor en Dustin Poirier voor UFC 257

Je kunt zondagnacht 24 januari om 04.00 UFC 257 LIVE kijken op Gids.tv.

Dit weekend maakt de Ierse MMA-vechter Conor McGregor zijn comeback in de ring. De mixed martial arts-sporter gaat het gevecht aan met de Amerikaan Dustin Poirier. Dat wordt op vrijdag 22 januari voorafgegaan door een weigh-in.

Gewicht bepalen
Tijdens de weigh-in, die gepaard gaat met veel indrukwekkend machtsvertoon van de beide vechters, wordt het gewicht van de boksers bepaald. Dit is belangrijk om te checken, want: vallen ze allebei nog wel in de categorie lichtgewicht? In de nacht van zaterdag op zondag vindt het uiteindelijk gevecht plaats in Abu Dhabi.

Live stream weigh-in <em>Conor McGregor</em> en <em>Dustin Poirier</em> voor UFC 257 Je kunt zondagnacht 24 januari om 04.00 UFC 257 LIVE kijken op Gids.tv. Dit weekend maakt de Ierse MMA-vechter Conor McGregor zijn comeback in de ring. De mixed martial arts-sporter gaat het gevecht aan met de Amerikaan Dustin Poirier. Dat wordt op vrijdag 22 januari voorafgegaan door een weigh-in. Gewicht bepalenTijdens de weigh-in, die gepaard gaat met veel indrukwekkend machtsvertoon van de beide vechters, wordt het gewicht van de boksers bepaald. Dit is belangrijk om te checken, want: vallen ze allebei nog wel in de categorie lichtgewicht? In de nacht van zaterdag op zondag vindt het uiteindelijk gevecht plaats in Abu Dhabi. Kijk hierboven op vrijdag 22 januari vanaf +/- 16.00 uur LIVE naar de weigh-in van Conor McGregor en Dustin Poirier. De wedstrijd tussen McGregor en Poirier is in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 januari rond 04.00 uur te zien op SBS9, KIJK.nl en een livestream via Gids.tv. Bekijk ook Mike Tyson tegen Jimmy Fallon: "Ik zou Conor McGregor verslaan" (video) Bekijk deze video » Zien: staredown Conor McGregor en Dustin Poirier voor UFC 257 Bekijk deze video »
Livestream :
Live stream weigh-in Conor McGregor en Dustin Poirier voor UFC 257

Kijk hierboven op vrijdag 22 januari vanaf +/- 16.00 uur LIVE naar de weigh-in van Conor McGregor en Dustin Poirier.

De wedstrijd tussen McGregor en Poirier is in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 januari rond 04.00 uur te zien op SBS9, KIJK.nl en een livestream via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream weigh-in Conor McGregor en Dustin Poirier voor UFC 257 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier