Big Brother: ‘paranoia’ Daniëlle heeft token in een pot zalf verstopt

Big Brother: ‘paranoia’ Daniëlle heeft token in een pot zalf verstopt

Daniëlle is in Big Brother helemaal in tranen en vertelt Naomi dat ze op haar heeft gestemd. Maar dat is niet de enige bekentenis die ze doet, ze heeft namelijk ook de token in een pot zalf verstopt, zo vertelt ze. “Ik word helemaal paranoia”, aldus een emotionele Daniëlle.

Bekijk het fragment uit Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: ‘paranoia’ Daniëlle heeft token in een pot zalf verstopt Daniëlle is in Big Brother helemaal in tranen en vertelt Naomi dat ze op haar heeft gestemd. Maar dat is niet de enige bekentenis die ze doet, ze heeft namelijk ook de token in een pot zalf verstopt, zo vertelt ze. “Ik word helemaal paranoia”, aldus een emotionele Daniëlle. Bekijk het fragment uit Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: Daniëlle in tranen om strijd Nederlanders tegen Belgen Bekijk deze video » Big Brother: Daniëlle en Nathalie krijgen ruzie om plek op de bank Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: ‘paranoia’ Daniëlle heeft token in een pot zalf verstopt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier