Iedereen Is Van De Wereld: Britt Dekker heeft reistip voor Amerika: fastfoodketens

Iedereen Is Van De Wereld: Britt Dekker heeft reistip voor Amerika: fastfoodketens

In Iedereen Is Van De Wereld wordt Britt Dekker gevraagd naar het hoogtepunt van haar reizen naar Amerika. En daar is Britt heel duidelijk over: fastfoodketens. “Een burger met een palmboom is gewoon lekkerder.”

Bekijk het fragment van Iedereen Is Van De Wereld in de video hieronder.

De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Iedereen Is Van De Wereld</em>: Britt Dekker heeft reistip voor Amerika: fastfoodketens In Iedereen Is Van De Wereld wordt Britt Dekker gevraagd naar het hoogtepunt van haar reizen naar Amerika. En daar is Britt heel duidelijk over: fastfoodketens. “Een burger met een palmboom is gewoon lekkerder.” Bekijk het fragment van Iedereen Is Van De Wereld in de video hieronder. De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Iedereen Is Van De Wereld: Herman Brusselmans noemt zich ‘befkoning van België’ Bekijk deze video » Iedereen Is Van De Wereld: zo klinkt volgens Gordon een aap die 'hard genomen wordt' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV