Tijd Voor MAX: voorproefje Zodiac de Musical door Dominique de Bont & René van Kooten

Tijd Voor MAX: voorproefje Zodiac de Musical door Dominique de Bont & René van Kooten

Hieronder zie je een fragment van Tijd Voor MAX van vrijdag 22 januari. Je kan de hele uitzending van Tijd Voor MAX van 22 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tijd Voor MAX</em>: voorproefje <em>Zodiac de Musical</em> door Dominique de Bont &amp; René van Kooten Hieronder zie je een fragment van Tijd Voor MAX van vrijdag 22 januari. Je kan de hele uitzending van Tijd Voor MAX van 22 januari terugkijken bij Gids.tv. Bij Tijd Voor MAX was een voorproefje te zien van Zodiac de Musical die in mei te zien zal zijn in de voormalige Koepelgevangenis in Breda. Dominique de Bont en René van Kooten zingen Vader en Dochter. Bekijk het fragment van Tijd Voor MAX hierboven. Je kan de beste fragmenten van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Video: Tijd voor MAX in teken van Make A Wish Bekijk deze video » Tijd voor MAX: Make A Wish-directrice Hanneke Verburg over angstige, zieke kinderen Bekijk deze video » Tijd voor MAX: Pia Douwes bracht grootste wens van Lisanne Spaander in vervulling (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd Voor MAX: voorproefje Zodiac de Musical door Dominique de Bont & René van Kooten

Bij Tijd Voor MAX was een voorproefje te zien van Zodiac de Musical die in mei te zien zal zijn in de voormalige Koepelgevangenis in Breda. Dominique de Bont en René van Kooten zingen Vader en Dochter.

Bekijk het fragment van Tijd Voor MAX hierboven. Je kan de beste fragmenten van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tijd Voor MAX: voorproefje Zodiac de Musical door Dominique de Bont & René van Kooten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier