RTL Boulevard: wie wordt de winnaar van De Slimste Mens 2021?

RTL Boulevard: wie wordt de winnaar van De Slimste Mens 2021?

Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken via Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: wie wordt de winnaar van <em>De Slimste Mens</em> 2021? Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken via Gids.tv. De finalisten van de Slimste Mens zijn bekend, en vanavond gaan we zien wie de winnaar van het best bekeken seizoen ooit wordt. Tijl Beckand moest het gisteren afleggen tegen Emma Wortelboer en Rob Kemps, die vanavond de strijd aangaan met de nummer 1 in het klassement Andries Tunru. Bekijk het fragment hierboven. De Slimste Mens gemist? Je kan alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: wie wordt de winnaar van De Slimste Mens 2021?

De finalisten van de Slimste Mens zijn bekend, en vanavond gaan we zien wie de winnaar van het best bekeken seizoen ooit wordt. Tijl Beckand moest het gisteren afleggen tegen Emma Wortelboer en Rob Kemps, die vanavond de strijd aangaan met de nummer 1 in het klassement Andries Tunru.

Bekijk het fragment hierboven. De Slimste Mens gemist? Je kan alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: wie wordt de winnaar van De Slimste Mens 2021? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier