Talkshow M gemist: "Inauguratie Joe Biden vol met symboliek"

Talkshow M gemist: "Inauguratie Joe Biden vol met symboliek"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 22 januari. Je kan ook de hele uitzending van 22 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist: &quot;Inauguratie Joe Biden vol met <em>symboliek</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 22 januari. Je kan ook de hele uitzending van 22 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Madeleijn van den Nieuwenhuizen constateerde tijdens de inauguratie van president Joe Biden dat veel vrouwen om hem heen de kleur paars droegen. Symbolisch, volgens Van den Nieuwenhuizen: "Paar is een mengeling van de kleuren blauw en rood." Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist: "Inauguratie Joe Biden vol met symboliek"

Madeleijn van den Nieuwenhuizen constateerde tijdens de inauguratie van president Joe Biden dat veel vrouwen om hem heen de kleur paars droegen. Symbolisch, volgens Van den Nieuwenhuizen: "Paar is een mengeling van de kleuren blauw en rood."

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist: "Inauguratie Joe Biden vol met symboliek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier