RTL Boulevard: drugsbaron Zwarte Cobra zet na 16 jaar weet voet op Nederlandse bodem

RTL Boulevard: drugsbaron Zwarte Cobra zet na 16 jaar weet voet op Nederlandse bodem

Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: drugsbaron <em>Zwarte Cobra</em> zet na 16 jaar weet voet op Nederlandse bodem Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Hij zette na 16 jaar detentie in de Verenigde Staten vandaag weer voet op Nederlandse bodem, Henk Orlando R. of hoe je hem ook kunt kennen, de Zwarte Cobra. Dat betekent niet dat hij op vrije voeten staat, er staat hem nog een oude straf te wachten en mogelijk levenslang voor een dubbele moord in het Passage proces. Misdaad podcastmaker Marian Husken: "Henk zou mogelijk gezien worden als opdrachtgever van de moorden." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
RTL Boulevard: drugsbaron Zwarte Cobra zet na 16 jaar weet voet op Nederlandse bodem

Hij zette na 16 jaar detentie in de Verenigde Staten vandaag weer voet op Nederlandse bodem, Henk Orlando R. of hoe je hem ook kunt kennen, de Zwarte Cobra. Dat betekent niet dat hij op vrije voeten staat, er staat hem nog een oude straf te wachten en mogelijk levenslang voor een dubbele moord in het Passage proces. Misdaad podcastmaker Marian Husken: "Henk zou mogelijk gezien worden als opdrachtgever van de moorden."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: drugsbaron Zwarte Cobra zet na 16 jaar weet voet op Nederlandse bodem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier