RTL Boulevard: Rob Goossens over avondklok: "Televisiewereld behoorlijk ontzien"

RTL Boulevard: Rob Goossens over avondklok: "Televisiewereld behoorlijk ontzien"

Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: Rob Goossens over <em>avondklok</em>: &quot;Televisiewereld behoorlijk ontzien&quot; Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het is bijna zover, de avondklok. Vanaf zaterdag 23 januari mogen we ons tussen 21:00 en 04:30 niet meer op straat begeven. Wanneer je wel de straat op moet vanwege werk, doe je dit met een briefje op zak. Hoe doet televisiewereld dat en wat gaat wel en niet door? Rob Goossens: "Als mensen toch thuis zitten, moeten ze ook wat te doen hebben. Dan is televisie een mooie afleiding." Televisiemakers mogen van geluk spreken en wij als burgers, die onze dagelijkse talkshow dosis nodig hebben, ook: "Wat dat betreft is het televisiewereldje behoorlijk ontzien." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
RTL Boulevard: Rob Goossens over avondklok: "Televisiewereld behoorlijk ontzien"

Het is bijna zover, de avondklok. Vanaf zaterdag 23 januari mogen we ons tussen 21:00 en 04:30 niet meer op straat begeven. Wanneer je wel de straat op moet vanwege werk, doe je dit met een briefje op zak. Hoe doet televisiewereld dat en wat gaat wel en niet door? Rob Goossens: "Als mensen toch thuis zitten, moeten ze ook wat te doen hebben. Dan is televisie een mooie afleiding." Televisiemakers mogen van geluk spreken en wij als burgers, die onze dagelijkse talkshow dosis nodig hebben, ook: "Wat dat betreft is het televisiewereldje behoorlijk ontzien."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Rob Goossens over avondklok: "Televisiewereld behoorlijk ontzien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier