Talkshow M: Snollebollekes staat in de finale van De Slimste Mens: "Heeft redelijk uitgepakt"

Talkshow M: Snollebollekes staat in de finale van De Slimste Mens: "Heeft redelijk uitgepakt"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 22 januari. Je kan ook de hele uitzending van 22 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

De tekst gaat verder onder de video.

Talkshow <em>M</em>: Snollebollekes staat in de finale van <em>De Slimste Mens</em>: &quot;Heeft redelijk uitgepakt&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 22 januari. Je kan ook de hele uitzending van 22 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. De tekst gaat verder onder de video. Rob Kemps, ook wel Snollebollekes te noemen, staat in de finale van De Slimste Mens. Door corona liggen de optredens stil, dus had hij tijd om mee te doen met het programma. Zelf had hij er niet veel verwachtingen bij, maar zegt hij met trots: "Het heeft wel redelijk uitgepakt." Nederlanders zijn niet allemaal overtuigt van de hersenen van Rob: "De helft van Nederland dacht dat ik een kamertje had in een instelling." De finale van De Slimste Mens is op vrijdag 22 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: Snollebollekes staat in de finale van De Slimste Mens: "Heeft redelijk uitgepakt"

Rob Kemps, ook wel Snollebollekes te noemen, staat in de finale van De Slimste Mens. Door corona liggen de optredens stil, dus had hij tijd om mee te doen met het programma. Zelf had hij er niet veel verwachtingen bij, maar zegt hij met trots: "Het heeft wel redelijk uitgepakt." Nederlanders zijn niet allemaal overtuigt van de hersenen van Rob: "De helft van Nederland dacht dat ik een kamertje had in een instelling."

De finale van De Slimste Mens is op vrijdag 22 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Snollebollekes staat in de finale van De Slimste Mens: "Heeft redelijk uitgepakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier