Talkshow M: Maarten van Rossem over finale Slimste Mens: "Van Emma en Rob had ik niks verwacht"

Talkshow M: Maarten van Rossem over finale Slimste Mens: "Van Emma en Rob had ik niks verwacht"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 22 januari. Je kan ook de hele uitzending van 22 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Talkshow <em>M</em>: Maarten van Rossem over finale <em>Slimste Mens</em>: &quot;Van Emma en Rob had ik niks verwacht&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 22 januari. Je kan ook de hele uitzending van 22 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Rob Kemps ook wel, Snollebollekes en Emma Wortelboer staan in de finale van De Slimste Mens. Dat hadden niet veel mensen zien aankomen, Maarten van Rossem in ieder geval helemaal niet: "Ik had met name van Emma en Rob had ik totaal niets verwacht." De mensen waar je het minste van verwacht, kunnen je dus toch maar goed verrassen, toch Maarten? De finale van De Slimste Mens is op vrijdag 22 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: Maarten van Rossem over finale Slimste Mens: "Van Emma en Rob had ik niks verwacht"

Rob Kemps ook wel, Snollebollekes en Emma Wortelboer staan in de finale van De Slimste Mens. Dat hadden niet veel mensen zien aankomen, Maarten van Rossem in ieder geval helemaal niet: "Ik had met name van Emma en Rob had ik totaal niets verwacht." De mensen waar je het minste van verwacht, kunnen je dus toch maar goed verrassen, toch Maarten?

De finale van De Slimste Mens is op vrijdag 22 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Maarten van Rossem over finale Slimste Mens: "Van Emma en Rob had ik niks verwacht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier